Hoe het was in New York, op HRTech, en over wat komen gaat

The Big Apple

We zijn weer terug uit New York, gelukkig waren we daar net vóór de zondvloed. Veel gelopen, veel gezien, veel gesproken en met name veel kunnen reflecteren. De Amerikaanse markt is zeker ook een markt die voor Sciomino rijp is. Belangrijkste van ons relatief korte bezoek aan New York is het aantal contacten dat we er aan hebben overgehouden, waar we deze weken via Skype mee in contact zijn. Om te kijken of en op welke wijze we gerichte stappen kunnen zetten. De NYbeta-wedstrijd hebben we niet gewonnen, maar de sfeer daar alleen al was waarom we het niet wilde missen.

Amerikanen hebben in hun bloed zitten om PR te bedrijven, het zijn enthousiasmerende verkopers. Dat is voor ons als nuchtere Nederlanders erg leerzaam. Natuurlijk verkopen ze alles met dezelfde drive, en moet je alsnog goed luisteren om het echte verhaal te horen. Nogmaals, vooral super leerzaam.

Concrete leads? Jazeker, maar die hou ik nog even geheim 🙂

HRTech Europe – iHR competitie

Krap een week na terugkomst stonden we op de iHR competitie. Een congres vooral bevolkt door andere Vendors en HRTech inkopers van bedrijven door heel Europa. Heel erg gaaf om te doen, en ondanks dat we 3de zijn geworden hebben we erg veel contacten hieruit gehaald. We zijn as we speak met mensen uit Frankrijk, Engeland en Israël in gesprek. Er is een paar goede verslagen van dit event terug te vinden online. Een paar die ons opvielen:

Wat nog komen gaat

Het belangrijkste van de afgelopen maand is dat we onze businessplannen voor 2013/14 duidelijk voor ogen hebben gekregen. Binnenkort horen jullie hier meer over. Het tipje van de sluier is slechts dat dat HUGE gaat worden :-). Je kent ons, dus het voldoet ook aan jouw verwachtingen 😉

Leave a comment