TimeBox pilots gestart

TimeBox is beschikbaar in de App Store en op Google Play, en dat betekent dat onze pilots van start zijn gegaan!

screens

10 bedrijven in de pilot

Onze pilot zit met 10 bedrijven helemaal vol, en dat voelt erg goed. We gaan de aankomende 3 maanden met hen uitvinden op welke manier actuele data via TimeBox het beste bijdraagt aan hun proces, wat de flexwerkers handig en minder handig vinden enzovoort.
Voor de bedrijven die nog niet direct op de API konden aansluiten, hebben we een eenvoudig dashboard ontwikkeld. Op deze manier hebben ze direct inzicht in de beschikbaarheid van hun kandidaten in een weekplanning.

dashphone

Uiteraard kunnen andere geïnteresseerden zich ook direct aanmelden. Voor hen hebben we ook een goed aanbod. Nieuwe aanmeldingen zullen we gedurende deze pilot gefaseerd aansluiten.

Persbericht

Vandaag is het volgende persbericht uitgegaan:

PERSBERICHT 15 juni 2015, Amsterdam

Flexbranche van start met nieuwe app TimeBox

Tien vooruitstrevende bedrijven uit de flexbranche starten een pilot met TimeBox, de beschikbaarheids-app is vanaf vandaag te verkrijgen in de Appstore en Google Play. De bedrijven gaan TimeBox gebruiken omdat ze begrijpen dat de huidige markt draait om openheid en transparantie.

De deelnemers aan de pilot vertegenwoordigen een grote variëteit uit de hele flexbranche. Van groot tot klein, internationaal en lokaal gericht en werkzaam in diverse sectoren zoals zorg, techniek, ict en tuinbouw. De deelnemende bedrijven zijn Amsternannies, B-street, Bergler FS, IMCZ, Maintec, NOVA engineering, Selectum, Spargle, Start People Medi Interim en Van Koppen & Van Eijk. Met de actuele beschikbaarheid van hun kandidaten kunnen ze sneller en effectiever matchen en hun plaatsingsquote verhogen.

TimeBox is een app die een flexwerker gebruikt om zijn beschikbaarheid aan meerdere bedrijven tegelijk door te geven. De bedrijven koppelen met de TimeBox api. Ze abonneren zich op die manier op de actuele beschikbaarheid van hun flexwerkers en nemen de data op in hun eigen kantoorsoftware.

Lees wat anderen over TimeBox zeggen op www.timebox.nu

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s