No more: “Ben jij beschikbaar?”

AppiconWe lanceren binnenkort de app TimeBox en gaan de strijd aan met de inefficiëntie rondom beschikbaarheid van freelancers en uitzendkrachten.

In oktober van dit jaar was er een hoogterecord in het online vacaturevolume. Het aantal flexwerkers in Nederland groeit nog steeds, en ook het aantal bedrijven dat ze inhuurt of erin bemiddelt. Er zijn erg veel partijen druk met zaken rondom het inzetten van flexibele arbeid. (zie ook rapport ‘Toekomst van Flex’ van ABU/TNO)

TimeBox-Bar_s
“Ik ben tot 31 december, 24 uur per week beschikbaar. Bij voorkeur werk ik op maandag, dinsdag en donderdag.” – Johanna Lékay. Uitzendkracht.

Voor uitzendbureaus, afdelingen externe inhuur en zzp-bemiddelaars is snelheid cruciaal. Flexibel personeel is vaak op korte termijn nodig voor een klus. Maar helaas zijn ze nu onevenredig veel tijd kwijt met het achterhalen van de actuele beschikbaarheid van de flexwerkers.

Omdat flexwerkers vaak voor meerdere bemiddelaars werken, houden ze hun informatie niet in alle systemen van de verschillende partijen even goed bij..

TimeBox gaat dit probleem oplossen.
TimeBox is een app waarin flexwerkers op één plek hun beschikbaarheid bijhouden. Ze bepalen zelf met welke voor hen relevante uitzendbureaus en bedrijven ze deze informatie delen. De bedrijven kunnen de beschikbaarheidsinformatie in hun eigen software integreren. De app signaleert ook of de beschikbaarheid te lang niet is geactualiseerd, en meldt dit vervolgens aan de flexwerker.

Voordeel voor alle betrokken partijen
De situatie die ontstaat, is perfect voor de flexwerker én de branche: Er is maar 1 plek om te actualiseren, én de branche heeft altijd up-to-date data binnen hun systemen. Een intercedent of een bemiddelaar hoeft met deze informatie minder inspanning te leveren om snel de juiste kandidaten te vinden voor een aanvraag. Hier zit dus een grote tijds-, en dus kostenbesparing. De flexwerker staat centraal en is ‘always in control’, en de branche heeft actuele informatie in haar primaire proces.

Coming soon…
De app is tweetalig en binnenkort verkrijgbaar in de Appstore en op Google Play.
Voor meer informatie, zie: timebox.nu (of neem direct contact op.)

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s