Sciomino tekent partnership met Driessen HRM!

PartnershipVorige week hebben we met directeur Jeroen Driessen van Driessen HRM onze samenwerking voor komend jaar bekrachtigd middels de ondertekening van een partnership. Komend jaar zal Driessen onze applicatie, onder de noemer ‘Kennismanager’ toevoegen aan haar softwarereeks, waar onder meer ook een Vervangingsmanager, Declaratiemanager en Gespreksmanager deel van uit maken.

Driessen HRM is een toonaangevende HRM-dienstverlener voor de sectoren overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur.
Inmiddels werken zij met ruim 250 collega’s vanuit het hoofdkantoor in Helmond en locaties in Amsterdam, Utrecht, Den Haag, Groningen en Leeuwarden. Vanuit daar bieden ze ondersteuning en advies aan meer dan 1.000 en organisaties in de publieke sector en verzorgen ze het werkgeverschap voor meer dan 10.000 medewerkers verspreid door heel Nederland.

Driessen is zelf al jaren tevreden gebruiker van de Sciomino applicatie en heeft als Gold Partner van AFAS een koppeling ontwikkeld tussen de applicaties van Sciomino en AFAS. Dankzij deze rechtstreekse koppeling vanuit AFAS InSite en de gegevens vanuit het AFAS HRM/Payroll systeem, blijven de medewerkers van Driessen goed bekend met elkaar en elkaars kennis. De applicatie krijgt hiermee de functie van een zeer uitgebreid smoelenboek en zorgt dat men als individu verbindingen kan leggen met anderen op het gebied van skills en interesses. Ook wordt de meest gestelde vraag: “Wie kan mij hiermee helpen?” direct beantwoord.

Sciomino sluit met haar applicatie naadloos aan bij de kernwaarden van Driessen ‘Persoonlijk & Professioneel’. De HRM-applicatie bevordert de communicatie en het probleemoplossend vermogen binnen organisaties. Beide partijen kijken met veel plezier uit naar deze samenwerking.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s