2 nieuwe persoonlijke features

Een groot netwerk is niet altijd direct overzichtelijk, daarom hebben we per vandaag 2 nieuwe features voor je. Eén op http://www.sciomino.com, en ééntje ouderwets in je mailbox. Deze features helpen je om nog meer te halen uit de kennis van anderen.

Ontdek mensen zoals jij
Op de homepage heeft iedereen nu de beschikking over een feature waarmee je snel kunt grasduinen door de aanwezige profielen, met jezelf als uitgangspunt. Zo zie je snel met wie je dezelfde kennis of hobbies deelt, maar leer je ook eenvoudig anderen in jouw branche kennen, en misschien zitten er zelfs al collega’s op Sciomino.

home1

Personal insights
Vanaf vandaag ontvang je één keer per week een mail met jouw ‘Personal insights’. Wanneer iemand een vraag stelt op Sciomino, waar jij met jouw kennis het beste op zou kunnen reageren, wil je dat natuurlijk weten. Om deze berichten niet te missen ontvang je deze samen met andere ‘personal insights’ direct in je mailbox. De opbouw is altijd hetzelfde, en je kunt hem eenvoudig aan en uitzetten. Nog een tip: Als je berichten op vraag & aanbod plaatst, voeg er dan labels aan toe, zodat het bericht beter vindbaar wordt.

mail

Veel plezier, we hope you like it!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s